Gratis smits uien sample box

Het productassortiment van Smit’s Uien herbergt gele en rode uien en sjalotten voor horeca, AGF en (vis)winkels. Gesneden in blokjes of ringen, puur natuur, zonder toevoegingen. Waaronder de Echalongue van Gourmet’s, het pronkjuweel van de sjalottenfamilie. Een regelrechte aanwinst zijn de rode pizzaringen van 2 mm.

‘Kant-en-klare uien kosten minder bloed, zweet én tranen’

Johan Otto: ‘De kunst van een lekkere pizza zit ‘m in de combinatie van goed deeg en verse, kwaliteitsvolle ingrediënten waaronder ui. Dan moet je er wel van op aan kunnen dat de uienringen allemaal even gaar zijn. Dat kan met deze constante snijmaat.’ De smaak, het gemak en de kwaliteit van gesneden uien en sjalotten ervaren? Neem de proef op de som. Bestel nu een gratis proefbox: sales@smitsuien.nl.

Meer rendement en smaak met gesneden uien en sjalotten

Ui, dat klinkt niet sexy. Toch geven chefkoks met ui volop extra jus aan gerechten, soepen, sauzen en salades. Een gouden tip voor meer rendement in de horecakeuken: gebruik gesneden uien en sjalotten. Algemeen directeur Johan Otto van Smit’s uien: ‘Stop met snijden, wij huilen voor u.’
Lees het hele artikel
Topchef Bert Meewis (links) en Johan Otto. Via Misset Horeca.

LET US CUT YOUR ONIONS

Elbe 33-37
2491 BT Den Haag
© 2024 Smits Uien | Privacy policy
crossmenu