VAN SNACKS TOT signature dishes

SMITS’ geschilde en gesneden uien zijn praktisch en professioneel inzetbaar voor groot- en kleinbedrijf. In grote getalen voor de industriële maaltijdbereiding, of als finishing touch voor de kleinere menukaart.

Chef en restauranteigenaar Arthur Kissels werkt inmiddels negen jaar met SMITS’ uien. “Op mijn menukaart staat de ui centraal. Door SMITS is dat haalbaar geworden; de mise-en-place vereist aanzienlijk minder werk, terwijl de voorgesneden uien wel de kwaliteit hebben van een zelfbereid ingrediënt”, vertelt hij, “en mijn bestellingen zijn binnen 24 uur in huis. Perfect als ik onverwachts grote partijen moet draaien.”

Bij SMITS maken we beloftes waar: onze pasklare producten verlichten de werkdruk in de keuken en geven moeiteloos verfijning aan zowel de workflow van de chef, als aan de smaak van elk recept. Kortom: pure snijkunst. Daar zijn we trots op.
Download brochure

VAN BOER TOT BORD

Een volwaardig gerecht begint bij een uitstekende basis. SMITS’ uien zijn groot, stevig van structuur en smaakvol. Voor een optimale houdbaarheid maken we gebruik van de nieuwste technologie. Onze uienblokjes en -ringen zijn puur natuur: zonder kunstmatige toevoegingen, mét de smaak van een ui zoals ‘ie hoort.
11 Dagen houdbaar
Besparing arbeidskosten
Zero waste
Gemak van gebruik

LAAT ONS UW UIEN SNIJDEN

info@smitsuien.nl+31 (0)70 3271061
Elbe 33-37
2491 BT Den Haag
© 2024 Smits Uien | Privacy policy
crossmenu